Saturday, September 15, 2007

Fuck you Ati "assembled in China"

Cu totii stiti de customer service. Acea parte a contractului vanzator-cumparator pe care la care extrem de putini ajung. Pot sa ma mandresc cu performanta negativa de a fi nevoit sa apelez la ea. Motivul: Ati Radeon 1950 Pro. Placa video noua: yey. Assembled in China: not yey. Nu merge. Crap. Asa se duc 500 de lei pe fereastra si tre returnata placa. Ce provine din China e prost, indiferent daca e asamblat de un orezar sa de un robot (care si el cred ca tot acolo e facut). Nor fair. Nu am avut niciodata probleme cu produse electronice. Din nicio tara. Cine putea sa dezamageasca? China, evident. Acu ma gandesc serios daca are vreun rost sa cumpar cei 2 Gb de memorie doriti. Poate tot made in China scrie pe placutele de memorie. De ce neaparat "China"? Taiwanul ce face? Parca ei sunt faimosi in acest sector al pietei.... Asa am pierdut si io si tatal meu 2 zile incercand sa facem dracia sa mearga. 2 minute a mers, cu rezultate impresionante...dar 2 minute e cam prea putin, nu credeti? Poate scot astia sistem de plata pe secunda pentru produse electronice, cine stie?......

2 comments:

Nox said...

omule, multe chestii se fac in China, e mana de lucru usoara si se munceste mult. nu'i neaparat prost. conversii americani tot in china sunt facuti si sunt de calitate. daca n'a mers, poate e problema de driver. ah, sa nu uit, tot chinezii au inventat un gel care absoarbe socul, au aruncat un ou de la 22 de metri inaltime pe el si nici macar nu s'a crapat. pwnd.

Unknown said...

Well, tin minte cand te-am chemat, Pappy si cu mine, pe afara si tu ai zis ca nu vii ca ti s-a stricat placa video. Si Pappy era like "placa lui sau a calculatorului? ca daca e a lui, inteleg de ce nu vine, dar daca e a calc-ului..."

btw, keep on writing.